Bierbattle zytholoog vs biersommelier

Bierbattle agenda

Kom bier proeven bij één van onze Bierbattles!

Liever een privé Bierbattle / bierproeverij organiseren?
Neem contact met ons op via proost@bierbattle.nl om je wensen te bespreken!

Café 100 watt eindhoven bierrun

Bierrun Eindhoven

Einhoven, 5 oktober 2024

Verken hardlopend de bierstad Eindhoven! Onze zytholoog en biersommelier nemen je mee op een citytrip in de lichtstad. Je loopt langs de highlights van de stad, waar wij je alles over zullen vertellen. Tussendoor stoppen we bij 3 brouwerijen, waar je steeds een proefglas (eigen) bier krijgt. Bij één van de brouwerijen krijg je een kijkje in de brouwerij en leer je alles over het brouwproces.

De totale route zal ongeveer 7km zijn. We leggen deze op een rustig tempo af (ongeveer 7 min/km) zodat iedereen mee kan. Het gaat immers vooral om de ervaring en de gezelligheid!

Bierbattle Foxfarm Tilburg Reeshof

FoxFarm

Tilburg Reeshof, 18 oktober 2024

We gaan weer Bierbattlen bij Foxfarm! Bierbattle & FoxFarm bundelen opnieuw hun krachten voor een epische bierproeverij mét een twist… De biersommelier en zytholoog én de bieren gaan de strijd met elkaar aan om te bepalen wie/wat de állerbeste is!

In deze oktobereditie staan er 6 heerlijke najaarsbieren op het programma. Kruidig, vol en verwarmend… Nét als onze zytholoog en biersommelier (😏). Uiteraard met zorg geselecteerd.

Maar, je moet ook een béétje scherp blijven, want er zijn punten te verdienen tijdens de bierproeverij, hoewel nooit precies duidelijk is hoe je die kunt verdienen… Één ding is zeker: aan het einde van de avond worden er prijzen uitgedeeld!

’t Centrum

Udenhout, 1 november 2024

Dit jaar start het bockbierseizoen op 4 oktober. Een mooie gelegenheid om de bockbieren van 2024 te gaan proeven. Daarom staat de Bierbattle van 1 november in het teken van najaarsbieren!

Jens en Chiara hebben 6 prachtige bockbieren, winterbieren en andere verwarmende brouwsels uitgezocht die jíj mag gaan proeven. In de bierbattle gaan ze tot het uiterste om jou te overtuigen dat de biersommelier betere bieren heeft uitgezocht dan de zytholoog, én andersom! De koks van ’t Centrum zorgen dat deze bieren vergezeld gaan van een bijpassend hapje.

Kom jij proeven? Dan is het oordeel aan jou: wie wordt de winnaar? Maar let op: we stellen jou óók op de proef…

Scroll naar boven